fbpx

SISTEM WHATSAPP AUTOMATIK

Robot Automasi di Whatsapp yang akan senangkan anda tanpa perlu lenguh tangan send promo wasap kepada semua orang dengan beberapa klik je!

Play Video

Pernahkan anda mengalami masalah seperti dibawah?

Buat Bisnes Online Jadi Lebih Mudah Jika Adanya Sistem Marketing Online

Dengan sistem wasapboost ini, anda tidak perlu lagi wasap pelanggan anda satu persatu, anda boleh follow semua pelanggan dengan klik sahaja.

Yang Bestnya, Dah klik-klik boleh tinggal selesaikan urusan anda yang lain. Biar Wasapboost buat kerja anda.

Sangat mudahkan?

MEMPERKENALKAN

WASAPBOOST

SISTEM WHATSAPP AUTOMATIK

Pengenalan Sistem Ini

Sistem ini adalah satu perisian / software dimana anda hanya boleh install di Microsoft Window sahaja. 

Sistem ini sesuai untuk mereka yang ingin hantar mesej secara pukal kepada database prospek / pelanggan melalui komputer sama ada Desktop atau Laptop. 

Sistem ini mudah untuk digunakan dan direka khusus untuk tujuan blasting tanpa ada setting yang merumitkan.Jika anda mempunyai pejabat atau kedai, anda boleh guna software ini untuk kegunaan team sales & marketing anda.

HANYA 3 LANGKAH MUDAH

MUDAHNYA MENGGUNAKAN SISTEM WASAPBOOST INI

ICigfRYq2E2GtDXufOiFFtoBLYQN4x0eZUa1sTs4

Masukkan Nombar Yang Ingin Anda Blast

Anda boleh masukkan number prospek / lead / customer secara manual atau terus upload melalui file Microsoft Excel

73BRu6xe3Nj8mFl6FygrDIv6hKcuMm5BF4tE4ket

Masukkan Ayat Hebahan / Iklan

Anda boleh karang dan hias mesej terus melalui software ini. Gambar dan video pun anda boleh letak sekali.

P8Ns1L9B0rv1tQbBLXOMnuOpDvXhqy07XhcNYqY9

Set, Hantar & Relax

Anda perlu set beberapa benda supaya number anda tidak akan dibanned, selepas itu anda boleh terus tekan SEND. Software ini akan bekerja send msj anda, anda relax je minum kopi.

Tak payah pening-pening. Jom tengok video apa software power ni boleh buat

Play Video

fungsi Tambahan

BANYAK FUNGSI-FUNGSI TAMBAHAN

Extract Chat

Extract number HP Lead/Prospek dalam List Chatting anda yang mana anda belum simpan lagi ke dalam kontek

Extract Contact

Mengekstrak Whatsapp kenalan ke dalam senarai target data penghantaran mesej automatik dan memilih dengan mudah

Extract Group Contact

Membolehkan untuk mengekstrak kenalan dari member group dan simpannya ke dalam format csv

Advance Setup

Advance setup yang membantu anda mengurangkan risiko nombor anda akan diblok oleh pihak whatsapp

Multi Content Message

Kandungan mesej boleh menjadi teks, imej, audio dan boleh juga kedua-duanya sekali didalam satu pengiriman

Live Auto Update

Jadikannya mudah jika terdapat kemas kini kecil, tidak perlu memuat turun dan memasang semula aplikasi WasapBoost

Direct Reply Message

Membolehkan anda menyambung semula orang yang telah berbual tanpa perlu menyimpannya terlebih dahulu

Number Filtering

Asingkan & buang nombor didalam list yang tidak aktif dan tidak mempunyai whatsapp

Tapi Tunggu Dulu! Kami Ingin Pastikan Pembelian Anda Lebih Berbaloi Dengan Bonus Yang Ingin Kami Berikan Ini

BONUS 1

TELEGRAM USER SCRAPER

-> Untuk apa software ini?

• Khusus anda yang ingin Scrape User dari Group/Channel Telegram

• Khas buat mereka yang struggle untuk tambah user dalam group/channel mereka

• Membantu mereka yang membuat marketing/jualan di Telegram

• Buat mereka yang sudah letih invite orang serta share link untuk mengharap orang join channel/group anda

-> Semua panduan serta cara kami berikan secara lengkap untuk anda

-> Sangat mudah kerana semua script kami sudah lengkapkan hanya isikan maklumat telegram anda sahaja

BONUS BERNILAI RM299 PERCUMA

BONUS 2

ROBOT AUTO REPLY WHATSAPP

Balas mesej WhatsApp atau WA Business yang diterima khas dengan chat bot ini secara automatik. Anda mempunyai banyak tetapan untuk menyesuaikan setiap balasan automatik mengikut keperluan anda. Beli Wasapboost sekarang dan dapatkan robot wasap ini secara percuma dan kagumi rakan atau pelanggan anda dengan bot anda sendiri!

CIRI & KELEBIHAN:
★ Balas automatik ke Perniagaan WhatsApp atau WA
★ Customize secara individu
★ Banyak alat automasi disertakan
★ Membalas semua mesej semasa anda sibuk
★ Kirim balasan ke mesej tertentu
★ Mesej alu-aluan untuk chat baru *
★ Penggantian jawapan langsung (lokasi *, masa, nama …)
★ Balas ke beberapa chat dalam satu peraturan *
★ Berfungsi pada kenalan, kumpulan dan nombor yang tidak diketahui
★ Abaikan dan tentukan kenalan dan kumpulan
★ Penjadual automatik dengan kelewatan
★ AI dengan Dialogflow.com (sebelumnya api.ai) *
★ Bekerja sebagai Tasker plugin (Tasker adalah alat automasi) *
★ Peraturan sandaran untuk pemulihan yang mudah
★ Tidak mengemas kini status terakhir / dalam talian anda yang terakhir
★ Ejen peribadi untuk perniagaan kecil anda
★ Hampir semuanya boleh dilakukan dengan bot ini!

BONUS BERNILAI RM279 PERCUMA

BONUS 3

Kami akan berikan anda 2000 list telegram channel untuk anda mulakan jualan di telegram.

Sangat membantu bagi mereka yang ingin mulakan perniagaan di telegram & juga untuk anda gunakan bersama Telegram Scraper

BONUS BERNILAI RM169 PERCUMA

BONUS 4

– Kami juga akan berikan anda 1000 Group Chat Link yang khusus untuk anda buat marketing online.

– Group ini adalah group aktif yang kami tapis dan semua ahlinya memang aktif 

BONUS BERNILAI RM179 PERCUMA

DENGAN JUMLAH BONUS YANG BERNILAH RM926 KAMI BERIKAN SECARA

PERCUMA!!

Bila lagi anda boleh dapatkan produk yang murah tapi sehebat ini? Kalau ada diluar sana pasti lebih mahal!

Dapatkan tawaran harga PROMOSI dengan waktu yang terhad!!!

PAKEJ 1

PAKEJ PERSONAL

RM138.00

RM69.00

Masukan code kupon SALESBOOST untuk mendapatkan diskaun 50%

PAKEJ 2

PAKEJ STOKIS

RM798.00

RM399.00

Masukan code kupon SALESBOOST untuk mendapatkan diskaun 50%

PAKEJ 3

PAKEJ PERNIAGAAN

RM1,398.00

RM699.00

Masukan code kupon SALESBOOST untuk mendapatkan diskaun 50%

Apa Kata Mereka

YANG SUDAH MEMBELI WASAPBOOST

Amat mudah bagi saya untuk buat promosi & follow up menggunakan Wasapboost ini
Najmi Yazid
Ejen Cuckoo
Mudah di install, Mudah Diguna & Banyak fungsi yang kita boleh guna seperti spintax, Group Grabber, rotary text dan lain-lain
Yana Shamsudin
Eksekutif Jualan
Ianya amat mudah untuk saya blast kepada prospek yang saya dapat daripada iklan 'facebook ads leads' saya
Nabeel Othman
Saudagar Property

Masih Teragak-agak???

Kami tidak menjamin bahawa harga akan terus kekal. Dari semasa ke semasa harganya akan naik daripada sebelumnya, tanpa notis. Masa terbaik untuk membeli adalah sekarang.

Sila fikirkan dan segera buat keputusan! Semakin cepat anda membeli, semakin cepat anda dapat menjana pendapatan menjual produk digital.

FAQ

Pertanyaan Yang Sering Ditanyakan

WasapBoost adalah aplikasi berasaskan desktop Windows yang mengautomasikan web whatsapp untuk mempermudah proses pemasaran menggunakan WhatsApp

Terdapat di bahagian ‘Cara Berfungsi’ Disini

Ya, tetapi untuk mengelakkan risiko dibanned, kami mengesyorkan agar tidak menggunakan nombor penting / peribadi, kami hanya dapat meminimumkan larangan WhatsApp menggunakan kaedah tertentu. Penggunaan biasa akan membuat akaun yang selamat.

WasapBoost memerlukan Windows PC / Laptop (sokongan windows 7, 8, 8.1 & 10, jika anda pengguna Macbook, anda boleh memasang perisian tambahan seperti virtual boxes, parallel desktop, dll.), Sambungan internet dan peranti yang mempunyai akaun whatsapp.

WasapBoost adalah prosedur yang sangat mesra pengguna dan mudah. Kami juga telah melengkapkan dengan panduan pengguna bertulis dan tutorial video lengkap langkah demi langkah di kawasan ahli, dan pasukan sokongan kami akan membantu anda jika anda masih menghadapi kesukaran.

Setelah pembelian disahkan, anda akan mendapat akses ke kawasan ahli, yang merangkumi perisian yang boleh dimuat turun, panduan, tutorial, license key, dll. Perisian tidak dihantar pada CD / DVD kepada pembeli.

TIDAK, WasapBoost hanya boleh beroperasi di PC / Laptop.

Sudah tentu, peruntukan untuk wang dikembalikan menjamin maksimum 7 hari selepas tarikh pembelian produk. (Hanya jika software tidak dapat berfungsi dengan baik)

PERHATIAN: Semua risiko dan akibat undang-undang dari penyalahgunaan alat ini adalah tanggungjawab pengguna bukan vendor.

SEMUA Tanda Dagangan DAN LOGOS ADALAH HARTA PEMILIK RESPEKTIF MEREKA. LAMAN INI DAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN DI LAMAN INI TIDAK BERKAITAN, DITETAPKAN, DILAKSANAKAN, ATAU DICADANGKAN OLEH SEBARANG PERNIAGAAN YANG TERSENARAI DI HALAMAN INI TIDAK ADA MEREKA DIulas DIPEROLEHI ATAU DISAHKAN OLEH SYARIKAT LAIN YANG DAFTAR DI ATAS INI.

SALESBOOST LTD
PLATFORM DIGITALISASI BISNES
× How can I help you? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday